Τρόποι Αποστολής

  • Με Γενική ταχυδρομική ή Elta Courier η παράδοση γίνεται στο χώρο σας συνήθως σε 1 εως 3 εργάσιμες ημέρες Δευτέρα εως Παρασκευή. Το κόστος αποστολής είναι 2.90€. Σε παραγγελίες άνω των 50€ το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ
  • Παραλαβή από το κατάστημά μας Βασιλέως Αλεξάνδρου 11, 57200, Λαγκαδάς

Τρόποι πληρωμής

 

1) Πληρωμή & παραλαβή από το κατάστημα μας.

Χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας 10:00-15:00 καθημερινά και Σάββατο 10:00-14:00. (Βασιλέως Αλεξάνδρου 11, 57200, Λαγκαδάς)

 

2) Μέθοδος Αντικαταβολής.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας με επιπλέον χρέωση 2.00€ ανα παραγγελία.

Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

 

3) Τραπεζική Κατάθεση.

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρείας μας:

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ
GR34 0171 2160 0062 1601 0329 170

Εθνική Τράπεζα

ΙΒΑΝ
GR06 0110 2360 0000 2360 1130 935

Όνομα δικαιούχου
Παπαδόπουλος Νικόλαος

Σε περίπτωση ηλεκτρονικού εμβάσματος Web Banking από τράπεζα διαφορετική, τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το ποσό που θα εισπραχθεί από την εταιρεία θα πρέπει να αντιστοιχεί στο κόστος της παραγγελίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την άμεση αποστολή της παραγγελίας είναι η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης και ο αριθμός παραγγελίας με email στο info@foxfitness.gr

 

4) Με χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας. Υποστηρίζονται οι παρακάτω τύποι καρτών: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας σε συνεργασία με το αυτόματο σύστημα online πληρωμών της VIVA το οποίο εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών . Στην Secure φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV.)

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “VIVA”  και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση ειναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλού κλειδιού.

Σε περίπτωση ηλεκτρονικού εμβάσματος Web Banking από τράπεζα διαφορετική, τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το ποσό που θα εισπραχθεί από την εταιρεία θα πρέπει να αντιστοιχεί στο κόστος της παραγγελίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την άμεση αποστολή της παραγγελίας είναι η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης και ο αριθμός παραγγελίας με email στο info@foxfitness.gr η με σημείωση στα σχόλια της παραγγελίας σας με την συνεργαζόμενη τράπεζα που επιλέξατε για την πληρωμή σας πχ Eurobank, Πειραιώς κτλ.